2015. június 22., hétfő

Hétfői egyperces



Bulvár

A bulvárt csak szórványosan követtem, amolyan félszemmel. Így is csak azért, mert abban a szekcióban szerepelt az interneten, ahol debütáló pornószínésznőket mutattak be.

Katalin hercegné neve rendszeresen vissza-visszatért a szenzációhajhász címekben, különösen akkor, ha a hercegné éppen újabb gyereknek adott életet. Persze félre ne értsenek, nem volt ezzel semmi baj. Új gyerek, új cikk, aztán forgott a Föld tovább.

Hanem egyszer csak óhatatlanul arra lettem figyelmes, hogy mind több hercegi poronty lát napvilágot méghozzá szokatlanul gyors egymásutánban. Született egy György, rá pár hónappal egy Anasztázia, Anasztázia után pár héttel egy Károly. Hamarosan a két szülés közti hetek napokká sorvadtak, a napok órákká, az órák percekké, végül pillanatokká fogytak.

A bulvárt kitöltötte Katalin hercegné feltartóztathatatlan labora. Töredékpillanatokként villantak elő újabb és újabb hercegi csecsemőnevek az interneten. Mindenki pánikba esett, mert azért az ilyesmihez szűkösek az erőforrások. Engem még ráadásul az is külön elkeserített, hogy a debütáló pornószínésznőkre nem jutott többé hely.

Végül a királyi pár szóvivője mindnyájunkat megnyugtatott. A kedves öregúr elmondta, hogy Katalin hercegné már soha sem akar leállni a szüléssel, mert egyre jobb lesz tőle az alakja. Viszont ijedtségre semmi ok, Őfelsége matematikusai kiszámították, hogy a hercegné babázásainak üteme megegyezik a Föld népességének halálozási ütemével, így egy-két emberöltő múlva fajunk teljes egészében a királyi család leszármazottaiból fog állni. Ez pedig azért üdvözlendő hír, mert királyi sarjként immár senki sem fog nélkülözni. Ráadásul testvérekként már háborúzniuk sem kell többé az embereknek.

Eljön tehát a bőség, a béke és a boldogság kora.

Na és én mindezt a bulvárból tudtam meg! Több bulvárt viszont nem olvastam. Nem lett volna értelme.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése