2015. június 13., szombat

Üdvözlet az építkezésen!



Under Construction – ettől a felirattól senki sem vár túl sokat. Egy Under Construction nevet viselő blog olyan, mint a Moszkva tér (persze hogy nem Széll Kálmán): munkagépek bontják az ismerősen ocsmány épületeket, törmelékhalmok púposodnak mindenfele, az emberek pedig sebtében felállított folyosókon bukdácsolnak, és keresik a megszokottnál szaporábban helyet változtató állomásokat.

Magyarán látszik, hogy történik valami, épül majd valami valamikor, viszont jelenleg senki sem számít kiszámíthatóságra és kényelemre.

Ettől a blogtól sem kell elvárni dolgokat. A rendszeres frissítés például illékony álom csupán. Frissül a blog, ha éppen úgy tartja gusztusa, de előfordulhat, kedves olvasó, hogy hosszú-hosszú időn keresztül nem történik semmi. Eljössz ide, de csak láthatósági mellényes alakokat látsz, akik egy árkot állnak körül nagy szakértelemmel. Vagy még annyit sem. Ilyenkor nem szabad elkeseredni, ahogy a Moszkva tér esetén, úgy itt is lesz majd valami. Egyszer.

Tudom, hogy ez talán nem a legjobb reklámszöveg, nyilván nem is csődít majd ide tömegeket, hiszen a Moszkva térrel ellentétben ez a blog elég könnyen kizárható bárkinek az életéből. Viszont engem sem nyomaszt a blogolás kényszere, mert hát ugye nem ígértem senkinek semmit, és így kicsivel könnyebben tudok valamit hosszú távon át művelni. (Na, ez egy kicsit mégiscsak ígéretnek hangzott.)

Akárhogy is, kedves olvasó, örülök, hogy idetaláltál, és az okozott kellemetlenségek miatt köszönöm a megértésedet!


komédiás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése